2008. november 6., csütörtök

hiányzik az óra jobb oldalt --------->

Tragédia, valamiért nem megy az óra jobb oldalt, nem tudom mi lesz így velünk. Közben meg melóhelyen elromlott a verziókövető rendszer, szóval dolgozni sem tudunk. Fura, hogy mindez Obama megválasztása utáni első napon történik, nem?

update: ebéd után elkapott minket a főnök, hogy menjünk egy előadássorozatra. Ennek az lett az eredménye, hogy majdnem elaludtam. Mondjuk Zoli még szarabbul nézett ki, ő nemrég jött meg Finnországból, ahol előző este berúgtak, szóval nem sokat pihent. Ja és azt mondja, hogy nem talált sehol sem agancsos sörnyitót!
Szóval most lett vége, fél 5kor. Előadás neve halál :) Fontos tanulság, hogy a Finnek nem beszélnek rendesen angolul, pl a systemet úgy ejtik ki, hogy szüsztem, a project meg próóódzekt. Elég viccesen hangzik.

4 megjegyzés:

  1. Peti! az időzónát nem tudnád beállítani, hogy a bejegyzések ideje magyar idő szerint legyen? vagy szándékosan nem így van?

    VálaszTörlés
  2. már be van állítva
    előadások után szórakoztam ezzel...

    VálaszTörlés
  3. Zoli is irhatna ide
    Amugy az indiaiak akcentusa rohadt idegesito, megerteni vegulis nem veszes, de ojan nyomorekul hangzik.

    VálaszTörlés
  4. na ja, itt is vannak páran
    nekem mondjuk nincs velük dolgom, de néha hallom őket, és az a durva, hogy szókincs meg nyelvtan tökéletes, de a kiejtés... le se tudom írni mennyire béna

    VálaszTörlés